קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

חזיר מטוגן בסגנון שנחאי

חזיר מטוגן בסגנון שנחאי
חזיר מטוגן בסגנון שנחאי נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין אורז שאוקסינג, רוטב סויה, עלים ואורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר), לבשל את הספר: מטוגן "אדום מבושל" כנפיים, בסגנון שנחאי, ו צלעות חזיר בסגנון שנחאי.

הוראות

1
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה, מוסיפים את החזיר. לחזור לרתיחה, לרפרף, להפחית את החום ומבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז ביסודיות.
3
באמצעות מקלף תפוחי אדמה, להסיר 8 רצועות של גרידה מן התפוז.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
4
שים את אניס הכוכב, מקלות קינמון, זרעי כמון, צ ' ילי מיובש גרידת תפוז בחתיכת מוסלין ולקשור יחד בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
5
הפוך את צלימת הנוזל על ידי שילוב כל החומרים בסיר גדול מאוד ולהביא את הנוזל לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את שקית התבלינים ואת החזיר blanched, ומחזירים לרתיחה, מכוסה חלקית, ברפרוף כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מכסים את הסיר בחוזקה וממשיכים להתבשל בעדינות במשך 3 שעות, עד שומן חזיר וקליפה הם רכים מאוד ומכרז. אתה יכול לעשות את זה עד יום קדימה, לתת חזיר קריר בנוזל, צמרמורת לילה, ואז לחמם בעדינות בנוזל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
חותכים את בוק צ ' וי חצאים או רבעים בהתאם לגודלם, או העלים הסינים לחתיכות 5cm/2in. כאשר החזיר נעשה, להסיר אותו מן הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
הסר את העור לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מוסיפים את הבוק צ ' וי לסיר ומבשלים על חום גבוה עד שהוא רך מאוד על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את הבוק צ ' וי מנוזל הבישול והנח על צלחת חמה. סדר את החזיר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
לרפרף את כל השומן מן צלימת הנוזל להרתיח אותו כדי להפחית אותו על ידי כמחצית.
13
יוצקים קצת על הבשר כדי להרטיב אותו ומגישים את השאר בנפרד. (כנראה יהיו לך הרבה שאריות.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®