חזיר מטוגן סיני עם בצל אביב כפול
חזיר מטוגן סיני עם בצל אביב כפול הוא מתאבן המשמש 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 175 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 22 אוהדים. אם יש לכם זנגביל, מיסו להדביק, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אפונה מטוגנת עם בצל ירוק וחסה, בצל אביב מטוגן בחמאה עם הרבה עירית, ו טופו סיני מטוגן עם בשר חזיר טחון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חום את החזיר משני הצדדים בשמן, ולאחר מכן להעביר אותו צלחת תבשיל גדול. תהרסי את המחבת שהשתמשת בה להשחמה עם יין האורז או השרי ותוסיפי אותה לתבשיל.
מוסיף את הג ' ינג ' ר ושום. לקצץ את הקצוות את בצל האביב 8 שומן ולהוסיף אלה למחבת כולה יחד עם צ ' ילי, מלאי, הדבק מיסו (אם משתמשים) ורוטב סויה. להביא הכל לרתיחה, ואז לכסות ולשים את התבשיל בתנור במשך 2 שעות.
הסר את המכסה מן התבשיל ומבשל במשך 20 דקות נוספות. קוצצים את 4 בצל האביב דק יותר ולהוסיף אותם התבשיל רק לפני ההגשה עם אורז מאודה ובוק צ ' וי.