חזיר מטוגן עם שעועית ארוכה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 356 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב דגים אסייתי, שורש כוסברה, שעועית ארוכה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: שעועית סינית מוקפצת ארוכה, שעועית סינית מוקפצת ארוכה מתובלת עם בוטנים, ו חזיר מטוגן סיני ושעועית סויה.
הוראות
1
Mince 1 כף lemongrass מ שורש סוף. שים עשב לימון טחון ומרכיבים הדבק הנותרים מרגמה פאונד במרץ כדי להדביק חלקה באמצעות עלי (רוב זרעי צ ' ילה צריך להיות מרוסק), 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בשר טחון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
1
מבשלים שעועית בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים (1 כפית מלח עבור 2 ליטרים מים), חשוף, עד פריך במכרז, על 3 דקות.
חזיר Pat יבש, ולאחר מכן לחתוך על פני התבואה לפרוסות בעובי אינץ '(בערך 2 על 1 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
שמן חום במחבת 12 אינץ ' על חום גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל משחה תיבול, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים חזיר, משליכים למעיל, ואז פרושים במחבת וחום, מסתובבים מדי פעם (כדי לשמור על הדבק מלשרוף), כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים רוטב דגים, סוכר דקל, ושעועית ומבשלים, משליכים, עד בשר חזיר מבושל רק דרך ושעועית הם חמים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
סוכר כף יד
תוספות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
הסר מהחום ולזרוק עם עלי סיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים
1
&149; אם משתמשים בשרימפס מיובש, לטחון לאבקה במטחנת קפה/ספייס חשמלית או להשתמש מרגמה ועלי.&149; רסק תיבול יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה, עד 1 שבוע או קפוא 1 חודש.