קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות3
ציון בריאות70
מגזין

חזיר ממולא קריבי עם תפוז בטטות ובננות

חזיר ממולא קריבי עם תפוז בטטות ובננות
חזיר ממולא קריבי עם תפוז בטטות ובננות עשוי להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. במנה עיקרית זו יש 1327 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, בצל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו חזיר עם בטטות ממולאות, תפוחי אדמה מתוקים, בננות ותפוחים, ו בשר חזיר ממולא בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החזיר במרכז לוודא שלא ללכת את כל הדרך (בעצם butterflying.) Pound חזיר עם פטיש בשר עד עובי זהה בכל רחבי. מתבלים במלח ופלפל על שניהם sides.In מחבת להמיס חמאה, מוסיפים בצל, מבשלים עד רך, מוסיפים עשבי תיבול, פירורי לחם, רום, מנגו קצוץ ומלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים לשלב.כפית מלית על חצי חזיר לזכור להשאיר מספיק קצה כך שכאשר אתה לקפל, את החצי השני, זה יכסה את המילוי לחלוטין.מקפלים את החצי השני של חזיר מעל ומאובטח עם מיתר מטבח במרווחים 11/2-2 אינץ'. במחבת קלייה משומנת קלות, מניחים חזיר ואופים בתנור שחומם מראש 180C עבור כ 1 hr (זמן הבישול עשוי להיות ארוך יותר אם משקל הבשר שלך הוא יותר ואני לא בטוח אם זה יהיה פחות אם אתה עושה 2 חלציים קטנים יותר, רק לבדוק לקראת סוף זמן הבישול באופן קבוע, כדי לראות אם הוא מבושל דרך).כמה פעמים במהלך הבישול עם מיץ שמורות, אני אפילו שפכתי קצת על החזיר כשהתחלתי, כך מיצי החזיר בשילוב עם זה עשה עבור כמה מיצים גדולים אני יכול להשתמש ברוטב מאוחר יותר. (לא לשפוך יותר מדי אם כי ולוודא שזה מיץ טבעי ולא סירופ כפי שהוא ישרוף וגם יוצר זיגוג על החזיר בגלל תכולת סוכר גבוהה).רוטב מנגו:.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסננים את מנגו שומר את המיץ, למזג או לעבד מנגו עד חלקה, לשפוך לתוך סיר, להשאיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים בצל ושום לבשל עד הבצל רך ושום רק התחיל חום, להוסיף מנגו, להגביר את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיף את שאר החומרים ומערבבים עד ריבה נמסה וסוכר מומס, זה זה רוטב peasy קל נעשה. זה יכול פשוט להישאר מעל חום נמוך מאוד כדי להתחמם. כאשר בשר חזיר מבושל רק להוסיף 3 כף של מיצים ומערבבים לשלב. אם הרוטב אינו חם מספיק, הפעל את החום בשלב זה וחום במשך כמה דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ריבהריבה
5
מגישים על חזיר.כתום-
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
תפוחי אדמה מתוקים אפויים:.לקלף בטטות ולחתוך לחתיכות (בדיוק כמו שהיית רגיל תפוחי אדמה שאתה הולך למעוך.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
מניחים בכיסוי מחבת עם מים ומרתיחים עד במכרז ואז לנקז.בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לחתוך את צמרות של 4 תפוזים לגרוף את הבשר להיזהר לא לשבור את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
חותכים את הקליפה מן צמרות לרצועות דקות כדי להשתמש כמו לקשט מאוחר יותר. לסחוט את המיץ מן העיסה (יהיה יותר מיץ ממה שאתה צריך אבל אני לסחוט את כל זה ולשתות את השאר, אין כמו מיץ תפוזים טרי.) ו לגרר כפית של קליפה מהכתום החמישי.מחית את הבטטה עד חלקה (אני משתמש בתערובת בר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מוסיפים חמאה, שמנת, סוכר, רום, מיץ תפוזים וקינמון, מקציפים לשלב או לערבב את הבר כל מה שקל יותר (רמז: בר
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מיקס, בר
11
מערבבים)
12
מערבבים בקליפה מגוררת ומתבלים במלח ופלפל.תערובת פירה כפית לתוך הצדפים הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
13
מניחים על מגש אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ב 180C (מושלם כבר באותה טמפ מבשר חזיר.)
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
אופים במשך 15-20 דקות, עד שיש לך העליון חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מקשטים עם רצועות שמורות של קליפת תפוז ומגישים.Plantain Chips:.מקלפים פלנטנות וחותכים אותן דק בקליעים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
16
מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים פלנטנות עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח.כל כך קל וכל כך טעים, רק תזכור שאתה צריך קצת לארוחת ערב, אז לא להתגנב רבים בזמן הבישול:). כדי
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
18
לשרת:לארגן פרוסות חזיר על צלחת לשפוך רוטב מעל. מסדרים שבבי פלנטיין ומניחים קליפה כתומה עליהם.בתיאבון.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום, קרוע דקבזיליקום, קרוע דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו30אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1צביטהכמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך3(חוֹרֶף)דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רום כההרום כהה11 קילו קישואים,ג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד4שיני שום, כתוששיני שום, כתוש425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מנגו במיץמנגו במיץ1( חצילים)מנגו, קצוץמנגו, קצוץ3ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן (לטיגון)שמן (לטיגון)1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2(חוֹרֶף)1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה11 קילו קישואים,גרידה כתומהגרידה כתומה5largesתפוזיםתפוזים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה, קצוצה דקפטרוזיליה, קצוצה דק4(יכול להיות או להרחיק)ריבת אננס-מנגו (אם אתה יכול לקבל רק מנגו זה בסדר שאני לא יכול וזה עבד נהדר.)ריבת אננס-מנגו (אם אתה יכול לקבל רק מנגו זה בסדר שאני לא יכול וזה עבד נהדר.)3largesplantains (יעשה לרבים לארוחת הערב, אבל אני תמיד עושה תוספת כפי שהם עושים חטיף גדול.)plantains (יעשה לרבים לארוחת הערב, אבל אני תמיד עושה תוספת כפי שהם עושים חטיף גדול.)3(חוֹרֶף)טפטוף חזירטפטוף חזיר650אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר tenderloin (זה היה המשקל של החזיר שלי והגיש 3 יפה, אם אתה רוצה לשרת את זה עבור 4 או את )בשר חזיר tenderloin (זה היה המשקל של החזיר שלי והגיש 3 יפה, אם אתה רוצה לשרת את זה עבור 4 או את )11 קילו קישואים,פלפל חריף להדביק (השתמשתי Harissa אני יודע שזה יותר אפריקאי, אבל זה מה שהיה בארון שלי, מה שיש לך hab)פלפל חריף להדביק (השתמשתי Harissa אני יודע שזה יותר אפריקאי, אבל זה מה שהיה בארון שלי, מה שיש לך hab)2(חוֹרֶף)דבש הדריםדבש הדרים3ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים3ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4largesבטטות, קלופים וקצוצים (על 1kg עבור 4 מנות.)בטטות, קלופים וקצוצים (על 1kg עבור 4 מנות.)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי קורניתעלי קורנית1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן