חזיר ממולא קריבי עם תפוז בטטות ובננות עשוי להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. במנה עיקרית זו יש 1327 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, בצל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו חזיר עם בטטות ממולאות, תפוחי אדמה מתוקים, בננות ותפוחים, ו בשר חזיר ממולא בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את החזיר במרכז לוודא שלא ללכת את כל הדרך (בעצם butterflying.) Pound חזיר עם פטיש בשר עד עובי זהה בכל רחבי. מתבלים במלח ופלפל על שניהם sides.In מחבת להמיס חמאה, מוסיפים בצל, מבשלים עד רך, מוסיפים עשבי תיבול, פירורי לחם, רום, מנגו קצוץ ומלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים לשלב.כפית מלית על חצי חזיר לזכור להשאיר מספיק קצה כך שכאשר אתה לקפל, את החצי השני, זה יכסה את המילוי לחלוטין.מקפלים את החצי השני של חזיר מעל ומאובטח עם מיתר מטבח במרווחים 11/2-2 אינץ'. במחבת קלייה משומנת קלות, מניחים חזיר ואופים בתנור שחומם מראש 180C עבור כ 1 hr (זמן הבישול עשוי להיות ארוך יותר אם משקל הבשר שלך הוא יותר ואני לא בטוח אם זה יהיה פחות אם אתה עושה 2 חלציים קטנים יותר, רק לבדוק לקראת סוף זמן הבישול באופן קבוע, כדי לראות אם הוא מבושל דרך).כמה פעמים במהלך הבישול עם מיץ שמורות, אני אפילו שפכתי קצת על החזיר כשהתחלתי, כך מיצי החזיר בשילוב עם זה עשה עבור כמה מיצים גדולים אני יכול להשתמש ברוטב מאוחר יותר. (לא לשפוך יותר מדי אם כי ולוודא שזה מיץ טבעי ולא סירופ כפי שהוא ישרוף וגם יוצר זיגוג על החזיר בגלל תכולת סוכר גבוהה).רוטב מנגו:.
מסננים את מנגו שומר את המיץ, למזג או לעבד מנגו עד חלקה, לשפוך לתוך סיר, להשאיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים בצל ושום לבשל עד הבצל רך ושום רק התחיל חום, להוסיף מנגו, להגביר את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיף את שאר החומרים ומערבבים עד ריבה נמסה וסוכר מומס, זה זה רוטב peasy קל נעשה. זה יכול פשוט להישאר מעל חום נמוך מאוד כדי להתחמם. כאשר בשר חזיר מבושל רק להוסיף 3 כף של מיצים ומערבבים לשלב. אם הרוטב אינו חם מספיק, הפעל את החום בשלב זה וחום במשך כמה דקות עד חם.
תפוחי אדמה מתוקים אפויים:.לקלף בטטות ולחתוך לחתיכות (בדיוק כמו שהיית רגיל תפוחי אדמה שאתה הולך למעוך.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
מניחים בכיסוי מחבת עם מים ומרתיחים עד במכרז ואז לנקז.בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לחתוך את צמרות של 4 תפוזים לגרוף את הבשר להיזהר לא לשבור את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלח דק, לשולי הכוסות
1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
חותכים את הקליפה מן צמרות לרצועות דקות כדי להשתמש כמו לקשט מאוחר יותר. לסחוט את המיץ מן העיסה (יהיה יותר מיץ ממה שאתה צריך אבל אני לסחוט את כל זה ולשתות את השאר, אין כמו מיץ תפוזים טרי.) ו לגרר כפית של קליפה מהכתום החמישי.מחית את הבטטה עד חלקה (אני משתמש בתערובת בר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
מלח דק, לשולי הכוסות
יכול אפרסקים, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מוסיפים חמאה, שמנת, סוכר, רום, מיץ תפוזים וקינמון, מקציפים לשלב או לערבב את הבר כל מה שקל יותר (רמז: בר