חזיר מעושן, Gruyere ו Caramelized בצל פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מעושן, Gruyere ובצל קרמל Frittatan. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קרם כבד, עירית, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: חזיר, בצל מקורמל, & פיצה Gruyere, בצל מקורמל ובצל Gruyere Foccacia, ו מטבל בצל קרמל חם עם בייקון וגרוייר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, שמנת, גבינת Gruyere, מלח ופלפל עד קצף. ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומבשלים ביסודיות.
יוצקים את תערובת הביצים מעל. משוך את הקצוות מן הצדדים של המחבת עם מרית כך הביצים לזרום לתחתית המחבת. כאשר פריטטה הוא חצי סט, להוסיף את החזיר.
מעבירים את המחבת לתנור המחומם.
אופים במשך 10 דקות עד נפוח וזהב. מקלחת עם פרמזן מגורר ומגישים מקושטים עם שמנת חמוצה ועירית.