קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

חזיר מעושן, Gruyere ו Caramelized בצל פריטטה

חזיר מעושן, Gruyere ו Caramelized בצל פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מעושן, Gruyere ובצל קרמל Frittatan. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קרם כבד, עירית, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: חזיר, בצל מקורמל, & פיצה Gruyere, בצל מקורמל ובצל Gruyere Foccacia, ו מטבל בצל קרמל חם עם בייקון וגרוייר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, שמנת, גבינת Gruyere, מלח ופלפל עד קצף. ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קרםקרם
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומבשלים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
4
יוצקים את תערובת הביצים מעל. משוך את הקצוות מן הצדדים של המחבת עם מרית כך הביצים לזרום לתחתית המחבת. כאשר פריטטה הוא חצי סט, להוסיף את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
5
מעבירים את המחבת לתנור המחומם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
אופים במשך 10 דקות עד נפוח וזהב. מקלחת עם פרמזן מגורר ומגישים מקושטים עם שמנת חמוצה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פרמזןפרמזן
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור