חזיר מעושן מזוגג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מעושן מזוגג. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו ירך חזיר, מרק עוף, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו חזיר מעושן מזוגג, מנגל עוף מעושן מזוגג, ו צלעות מעושנות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. להבקיע את החזיר עם דפוס הצוהר צלב דרך השכבה העבה של העור והשומן. מסדרים את הבצל במרכז גיליון מרופד בנייר כסף מחבת צלייה גדולה ומניחים את החזיר מעליהם.
בינתיים, מערבבים יחד את ג ' לי משמש, מים, עלי טימין, חרדל, 3 כפות של חומץ, מולסה, ווסטרשייר, allspice, וציפורן בסיר.
לטאטא מעל חום בינוני עד הג ' לי מומס ורוטב הוא חלק, על 4 דקות. לאחר חזיר כבר אפוי במשך 1 שעה, מברשת עם תערובת משמש כל 15 דקות עוד 45 דקות או עד מזוגג יפה.
להעביר את החזיר למגש הגשה, אוהל עם נייר כסף ולהניח בצד בעת ביצוע הרוטב.
השליכו את הבצלים, הסירו רדיד ושפכו את הרוטב למחבת.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, מערבבים את החמאה והקמח יחד עד ליצירת משחה.
להקציף לתוך מיצי פאן ולתת רוטב להתבשל עד מעובה כמו רוטב. סיים עם כף הנותרים של חומץ ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים דק את החזיר ומגישים עם הרוטב.