חזיר מקסיקני ופסטה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם אבקת צ'ילי, נקניק טחון, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קרניטות חזיר (חזיר מקסיקני איטי) - הדפס, קרניטות חזיר פריכות (חזיר מקסיקני איטי מבושל), ו קרניטות חזיר פריכות (חזיר מקסיקני איטי מבושל).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים בצל ופלפל ירוק; מבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב העגבניות, הפסטה, הסוכר החום, אבקת הצ ' ילי והמלח; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהפסטה רכה.
מפזרים גבינת פרמזן אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות סטולץ אורגני פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![סטולץ אורגני פינו נואר]()
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.