חזיר עירוני מזוגג מייפל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם מולסה, קינמון טחון, shank-end, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נערה עירונית "בראון סיטי ג' מבליה, מייפל קרם פלאן עם אגסים מזוגגים מייפל, ו חזיר מזוגג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-250 ° F.
מניחים חזיר בשקית תנור או לעטוף בחוזקה בנייר כסף ומניחים על מתלה להגדיר גיליון אפייה מעוטר.
מעבירים לתנור ומבשלים עד חזיר מגיע 49° במרכז על 2 1/2 שעות.
בינתיים, לשלב סירופ מייפל, מולסה כהה, חרדל, וקינמון בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד סמיך וסירופ, על 15 דקות.
כאשר בשר חזיר הגיע 120 ° F, להסיר מהתנור ולפתוח. צבע עם 1/3 של רוטב, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות, ואופים 5 דקות. צבע עם זיגוג 1/3 יותר ואופים עד פריך ומבריק, 10 דקות יותר.
הסר מהתנור וצבע עם זיגוג שנותר. אוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח 15 דקות לפני חיתוך והגשה.