קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

חזיר עירוני מזוגג מייפל

חזיר עירוני מזוגג מייפל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם מולסה, קינמון טחון, shank-end, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נערה עירונית "בראון סיטי ג' מבליה, מייפל קרם פלאן עם אגסים מזוגגים מייפל, ו חזיר מזוגג מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-250 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים חזיר בשקית תנור או לעטוף בחוזקה בנייר כסף ומניחים על מתלה להגדיר גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מעבירים לתנור ומבשלים עד חזיר מגיע 49° במרכז על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, לשלב סירופ מייפל, מולסה כהה, חרדל, וקינמון בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד סמיך וסירופ, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולסה כההמולסה כהה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
כאשר בשר חזיר הגיע 120 ° F, להסיר מהתנור ולפתוח. צבע עם 1/3 של רוטב, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות, ואופים 5 דקות. צבע עם זיגוג 1/3 יותר ואופים עד פריך ומבריק, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור וצבע עם זיגוג שנותר. אוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן