קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות21
מגזין

חזיר עם אננס

חזיר עם אננס
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? חזיר עם אננס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-389 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם סוכר חום, חזיר, בקבוק לימון ליים משקה מוגז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (160 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים חזיר במחבת צלייה. להבקיע את הקליפה של החזיר עם דפוס יהלום. לחץ על ציפורן למרכז של כל יהלום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מסננים את המיץ מטבעות האננס לתוך קערה בינונית, ומערבבים את הסוכר החום וסודה לימון ליים. מעיל את החזיר בתערובת זו. מסדרים את טבעות האננס מעל החלק החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים דובדבן maraschino במרכז כל טבעת אננס, מאובטח עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
5
אופים שנחשפו במשך 4 עד 5 שעות, צוף לעתים קרובות עם המיצים, עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר הוא 160 מעלות F (72 מעלות C). תוודא שהמדחום לבשר לא נוגע בעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר קיסמים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול