חזיר עם מרווה ומדיירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר עם מרווה Madeiran. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, פילה חזיר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות עם רוטב מדיירה, מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה, ו בשר חזיר מתובל צלוי עם רוטב חזיר תפוחים.
הוראות
על משטח עבודה, פאונד קל פרוסות חזיר לעובי 1/4 אינץ'. לשפשף עם מרווה ומתבלים עם מלח ופלפל. לדלות את החזיר בקמח, מתנער כל עודף.
במחבת גדולה, להמיס 1 כף חמאה בשמן זית.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את שאלוט למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את מדיירה ולהביא לרתיחה, ערבוב; להרתיח עד מופחת 3/4 כוס. להחזיר את החזיר למחבת ומבשלים, פונה פעמיים, עד מבושל ואת הרוטב הוא מעובה מעט, על 3 דקות. סדר את החזיר על צלחות. מערבולת 1 כף הנותרים של חמאה לתוך הרוטב מתבלים עם מלח ופלפל. כפית את הרוטב על החזיר ומגישים.