חזיר עם תפוחים, בייקון, וכרוב כבוש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 455 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שימורי משמש, מיתר מטבח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו כתף חזיר עם כרוב כבוש ותפוחים, סיר קרוק בשר חזיר Tenderloin עם תפוחים & כרוב כבוש, ו צלי חזיר עם כרוב כבוש תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
מוסיפים בירה לטפטופים שמורים במחבת, ומבשלים על חום בינוני 8 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות מתחתית המחבת. מערבבים בחרדל, ושופכים על חזיר. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות.
מוסיפים פלחי תפוחים, כרוב כבוש וכרוב לבישול איטי; מכסים ומבשלים 1 עד 2 שעות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 150 ותפוחים הם רכים.