חזיר פריך עם סלסה אבוקדו וסלסה עגבניות
חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו סלסה עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך ברנדי, טורטיות תירס חמות, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, פרמזן עוף פריך עם סלסה אבוקדו, ו דג לבן וטאקו אבוקדו פריך עם מנגו אננס סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכות חזיר לרוחב לשלישים.
חותכים את כל נתחי שומן גדולים מבשר חזיר ושמורה; להשאיר חתיכות קטנות של שומן מצורף חזיר.
שלב חזיר, שמורות שומן, 2 כוסות מים, הבא 4 מרכיבים עמוק 12 אינץ ' מחבת. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים עד חזיר הוא רך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 45 דקות, הוספת מים נוספים על ידי 1/4 כוס מלאה במידת הצורך כדי לשמור על בשר חזיר שקוע חלקית.
לחשוף; להרתיח תערובת חזיר עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 10 דקות. מערבבים בברנדי; מרתיחים עד מתאדה נוזל וחום בשר ומתחיל לקבל פריך, ערבוב לעתים קרובות, כ -15 דקות. בשר קר מעט. זרוק כל פיסת שומן רופפת. לקרוע בשר לרצועות; לחזור למחבת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
הוסף 2 כפות מים למחבת. לכסות ולחמם מחדש חזיר על אש בינונית נמוכה, ערבוב, על 5 דקות. מתבלים עם יותר מלח, אם תרצה.
מגישים עם טורטיות חמות, סלסה אבוקדו, סלסה עגבניות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.