חזיר צלוי ואספרגוס עם ויניגרט חרדל
חזיר צלוי ואספרגוס עם ויניגרט חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 404 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שאלוט, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם ויניגרט חרדל, אספרגוס עם חרדל-עשב ויניגרט, ו אספרגוס עם זרעים קלויים ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף של השמן במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את החזיר עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים עד חום זהוב, 3 דקות לכל צד.
מעבירים מחבת לתנור וצולים 18 דקות.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה בשכבה אחת. תפזר את השאלוט למעלה.
טפטוף עם 1 כף השמן, העונה עם המלח והפלפל הנותרים, וצולים עד מבושל דרך, 12 עד 15 דקות. בקערה קטנה, להקציף יחד את החרדל, חומץ, ואת השמן הנותר. מחלקים את החזיר ואספרגוס בין צלחות בודדות ומגישים עם ויניגרט. עצה: כאשר מזג האוויר הופך חם, לקחת את המתכון הזה בחוץ.
מחממים גריל בינוני ומבשלים את החזיר, מכוסה, מפנה מדי פעם, במשך 20 דקות. גריל שאלוט (לחתוך לשניים) ואספרגוס, מפנה מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות.