חזיר צלוי סיני
המתכון בשר חזיר קלוי סיני מוכן בעוד כ-6 שעות ו-10 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק), חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר, ו חזיר Patatim(פיליפיני - סיני מבושל רגל חזיר / פרקי אצבעות).
הוראות
לקצץ בשר חזיר של עודף שומן ועונה עם מלח ופלפל. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר וחום מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת.
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים רוטב סויה, סוכר חום ואבקת חמישה תבלינים. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס, על 1 דקה.
מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג עם סכין, על 6 שעות.
הסר חזיר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר ולתת לעמוד 10 דקות. פרוסה דק נגד התבואה ולשרת.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.