חזיר צלוי עם פירות יבשים ורוטב פורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר קלוי עם פירות יבשים ורוטב פורט. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 476 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך יין פורט, מרק עוף, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 49 דקות. נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן, ו מדליונים חזיר של אור בישול עם רוטב פורט יין יבש דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור כסף מ tenderloin, משאיר שכבה דקה של שומן.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. לבשל חזיר ב 6 כפית. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
להעביר חזיר לג ' לי רול משומן קלות או מחבת צלייה, הזמנת טפטוף במחבת.
אופים בשר חזיר ב 425 במשך 18 עד 20 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 15
הסר מהתנור; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות או עד רשם מדחום 15
בינתיים, להוסיף נשאר 1 כפית. שמן לטפטופים חמים במחבת.
מוסיפים משמשים ו -4 המרכיבים הבאים, ומטוגנים מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד צנוברים קלויים וריחניים.
הוסף יין פורט ו-2 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט. מערבבים במרק, ומבשלים 15 דקות או עד פירות רך.