קושיקשה
מוכן ב49 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

חזיר צלוי עם פירות יבשים ורוטב פורט

חזיר צלוי עם פירות יבשים ורוטב פורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר קלוי עם פירות יבשים ורוטב פורט. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 476 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך יין פורט, מרק עוף, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 49 דקות. נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן, ו מדליונים חזיר של אור בישול עם רוטב פורט יין יבש דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר עור כסף מ tenderloin, משאיר שכבה דקה של שומן.
3
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. לבשל חזיר ב 6 כפית. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר חזיר לג ' לי רול משומן קלות או מחבת צלייה, הזמנת טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
אופים בשר חזיר ב 425 במשך 18 עד 20 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מהתנור; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות או עד רשם מדחום 15
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, להוסיף נשאר 1 כפית. שמן לטפטופים חמים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים משמשים ו -4 המרכיבים הבאים, ומטוגנים מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד צנוברים קלויים וריחניים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
9
הוסף יין פורט ו-2 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט. מערבבים במרק, ומבשלים 15 דקות או עד פירות רך.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
10
מגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה