קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

חזיר צלוי קובני עם פלפלים ובצל

חזיר צלוי קובני עם פלפלים ובצל
בשר חזיר צלוי קובני עם פלפלים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שיני שום, פלפלים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם פלפלים ובצל, ירך חזיר בסגנון קובני, ו ירך חזיר עם פלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים למעט חזיר בבלנדר תערובת עד חלקה; להפריש.יש 6 (16 אינץ') אורכים של חוט הקצב מוכן. כדי לפרפר את החזיר, מניחים את הבשר על קרש חיתוך עם קצה אחד מצביע לעברך. פרוסה לאורך המרכז, כמעט אבל לא ממש חיתוך דרך החזיר, משאיר על 3/4-עד 1 אינץ עובי של בשר שלם. פתח את החזיר כמו ספר ודחוף אותו לשטח.החל בצד שמאל, עם הלהב של הסכין מקביל ללוח החיתוך ואת הלהב פונה שמאלה, לחתוך את אורך התפר, שמירה על עובי 3/4 עד 1 אינץ'. משוך את הבשר פתוח ולחץ למטה כדי לשטח. המשך חיתוך ושיטוח עד החצי השמאלי כולו הוא 3/4-עד 1 אינץ עובי. סובב את החזיר וחזור על החצי השני. הפוך את החזיר על כך שהוא חתך בצד כלפי מטה. באמצעות הידיים שלך, לשפשף חצי תערובת השום על פני השטח העליון של החזיר. הפוך את החזיר שוב לשפשף אותו עם המחצית הנותרת של תערובת השום.החל בצד ימין, לגלגל את החזיר לתוך גליל הדוק. לקשור אותו לרוחב עם חתיכות החוט, מרווח אותם על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. חתוך כל חוט עודף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
חוט קצביםחוט קצבים
2
מעבירים את ירך החזיר לסדין אפייה ומכסים אותו בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
הסר את מוט מרכז rotisserie (רוק) ו שיניים מזלג מתוך גריל גז חיצוני עם מצורף rotisserie. הפעל את מבער rotisserie, הפעל את מבערי הגריל שמאלה וימינה כדי בינוני (להשאיר את המבער האמצעי), ולתת את חום הגריל בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, לטעון את החזיר על הרוק ולהכין את הירקות.Slide 1 מזלג מבליט על הרוק עם tines פונה פנימה, הגדרת אותו על 10 אינץ ' מסוף הרוק, להדק את המזלג באמצע הדרך. החלק את הרוק דרך מרכז חזיר לאורכו ולדחוף את החזיר עד שהוא מוטבע בחוזקה על tines המזלג. צרף את המזלג המשונן השני עם הקוצים הפונים פנימה ומחליק אותו למטה עד שהוא מוטבע בחוזקה בבשר החזיר. במידת הצורך, להתאים את המזלגות ואת החזיר, כך שהם מרוכזים על הרוק. להדק את שני המזלגות למקומם; להפריש. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הפלפלים והבצל על תבנית האפייה, טפטוף עם השמן, מתבלים עם מלח ופלפל, וזורקים לשלב; להפריש.כאשר הגריל מוכן, לטעון את הקצה המחודד של הרוק על מנוע rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מניחים את גיליון הירקות ישירות על סורגים גריל מתחת חזיר. הפעל את מנוע rotisserie, לכסות את הגריל, ומבשל, ערבוב הירקות כל 30 דקות, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס למרכז של רושמי חזיר 63°, על 1 עד 1 1/2 שעות.כבה את מנוע rotisserie, מבער rotisserie, מבערי גריל. באמצעות potholders או מגבות מטבח, להסיר בזהירות את הרוק ללוח חיתוך ולשחרר את המזלגות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר את החזיר מן הרוק ולהסיר את המזלגות. אוהל החזיר באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הסר את המגש של ירקות מן הגריל לכסות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
לחתוך ולזרוק את החוט מן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
חותכים את בשר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'