חזיר תפוחי אדמה Gratin Gruyère
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חזיר תפוחי אדמה Gratin Gratin. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, גבינת גרוייר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Gratin תפוחי אדמה Gruyère, תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקרמים עם Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב עם מקצף; להפריש.
מחממים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתערובת חלב; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף 1/2 כוס גבינה, ערבוב עד חלקה.
מסדרים חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים חצי רוטב על תפוחי אדמה; למעלה באופן שווה עם בשר חזיר. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו רוטב; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 45 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם מכרז והגבינה הוא חום זהוב.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.