קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

חטיף תערובת מסיבות קייג'ון

חטיף תערובת מסיבות קייג'ון
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל קייג'ון. נסו להכין חטיף תערובת מסיבות קייג'ון בבית. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 248 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו אגוזים, אורז צ'קס, מלח סלרי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה די רע. נסו מסיבת חטיף לערבב, קייג'ון מסיבת לערבב, ו תערובת חטיפים למסיבה בריאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 אום. בקערה גדולה שלבו את הדגנים, הבייגלה והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
יוצקים לתוך 15 על 10 על 1 אינץ ' לא משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל תערובת הדגנים ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
4
אופים 40-60 דקות, תוך ערבוב כל 15 דקות. אחסן במיכלים אטומים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.