חטיפי בוטנים כפולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חטיפי בוטנים כפולים. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, מטעים קלויים בוטנים, ציפוי קצפת מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: חטיפי בוטנים כפולים, חטיפי חמאת בוטנים כפולים, ו חטיפי חמאת בוטנים כפולים.
הוראות
מערבבים פירורי וופל, בוטנים, סוכר מגורען ומרגרינה.
הסר 2 כפות. של תערובת פירור; להפריש. לחץ על הנותרים פירור תערובת בתקיפות על החלק התחתון של מחבת מרובע 8 או 9 אינץ'; להפריש.
מקציפים גבינת שמנת ואבקת סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבבים היטב. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף.
מורחים באופן שווה על פני הקרום.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. למעלה עם תערובת פירור שמורות ונשאר מוקצף ציפוי רק לפני ההגשה. חנות שאריות קינוח במקרר.