קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

Chiles en Nogada

Chiles en Nogada
צ'יילס אן נוגדן נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. נסו Chiles en Nogada, Chiles En Nogada, ו ארוחת ערב: Chiles en Nogada (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לצ ' ילי: במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מחממים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהוא מתחיל להפוך לבן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים את התפוחים, משמשים, חמוציות, אגסים, צימוקים ושום ומבשלים 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
חמוציותחמוציות
משמשמשמש
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
שוםשום
אגסאגס
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהעוף רך, כ -5 דקות. מתבלים בסוכר, מלח ופלפל, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
סוכרסוכר
ייןיין
7
ממלאים את כל פלפל poblano קלוי עם רבע מתערובת העוף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
עוף שלםעוף שלם
8
עבור הרוטב: במחבת סאוט בינונית על אש בינונית-נמוכה, לבשל את שאלוט בשמן צמחי עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שאלותשאלות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא הופך צבע קרמל בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
שוםשום
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה לחלוטין, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
11
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 15 דקות נוספות. מערבבים את השקדים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
שקדיםשקדים
12
כדי לשרת, מניחים כל פלפל poblano ממולא על צלחת העליון עם רוטב 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
רוטברוטב
13
מקשטים עם הכוסברה וזרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

ציוד

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים, קרקעשקדים, קרקע11 קילו קישואים,תפוח קצוץתפוח קצוץ11 קילו קישואים,משמשים מיובשים חתוכים לקוביותמשמשים מיובשים חתוכים לקוביות11 קילו קישואים,חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש11 קילו קישואים,עלי כוסברה טריים, לקישוטעלי כוסברה טריים, לקישוט1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(יכול להיות או להרחיק)בצל קצוץבצל קצוץ11 קילו קישואים,אגס קצוץאגס קצוץ4פלפלים poblano, קלויים וקילופיםפלפלים poblano, קלויים וקילופים11 קילו קישואים,זרעי רימון, לקישוטזרעי רימון, לקישוט11 קילו קישואים,1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון2חזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביותחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביות4ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכרסוכר2(יכול להיות או להרחיק)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות