חטיפי גזר מתובלים בסגנון הודי (Gajar Ka Halwa)
חטיפי גזר מתובלים בסגנון הודי (Gajar Ka Halwa) עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 425 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, גזר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו gajar halwa, איך לעשות gajar ka halwa / גזר halwa, גזר חלווה / Gajar Halwa / Punjabi Gajar Ka Halwa, ו גזר halwa, איך לעשות גזר halwa / gajar halwa (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בשקדים (לא רק לקישוט), מחממים 1 כף שמן צמחי על חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף 1/4 כוס שקדים ומבשלים, ערבוב והשלכת לעתים קרובות, עד חום זהוב קלות, כ 3 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. תניח בצד.
שלב גזר מגורד, חלב, תרמילי הל בסיר גדול, כבד תחתית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל החלב התאדה, כ 40 דקות.
כאשר הנוזל התאדה, להוסיף שמן. תערובת גזר מטגנים בשמן, ערבוב כל הזמן, עד כהה כתום כהה/חום בצבע, על 30 דקות.
מוסיפים סוכר ושקדים מטוגנים אם משתמשים. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. תוריד את החום ותן לי לבוא לטמפרטורת החדר.
מורחים במחבת 8 x 8 אינץ ' מרובע או מחבת אחרת על פי בחירתך, לחתוך לריבועים.
אם לא לאכול מיד, לאחסן, מכוסה, במקרר ולהביא בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.