חטיפי גרנולה אגוז לעיס
חטיפי גרנולה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו קמח לא מיובש, זרעי דלעת, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו חטיפי גרנולה לעיסים, חטיפי גרנולה לעיסים, ו חטיפי גרנולה לעיסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם קלף paper.In קערה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, סוכר חום, קמח, סודה לשתיה וקינמון. מערבבים אגוזי מלך, דובדבנים, שבבי שוקולד, זרעי דלעת, זרעי קוקוס ושומשום (או פשתן); להגדיר aside.In מעבד מזון, (מיני זה בסדר) משמשים תהליך עד שבור, על 1 דקה.
להוסיף חמאה, לעבד עד צורות להדביק, על 1 דקה. עם מנוע פועל, לשפוך דבש עד מעורבב היטב. אם באמצעות מיני מעבד / מסוק, רק להוסיף את הדבש ואת התהליך במשך כמה שניות.מקפלים תערובת משמש לתערובת שיבולת שועל עד משולב היטב. טפיחה באופן שווה על תבנית אפייה מוכנה. תלחץ חזק ככל שתוכל.
אופים במרכז התנור עד להזהבה, כ -25 דקות.
העברה ל rack כדי מגניב לחלוטין (אפילו לא חושב על חיתוך בזמן חם).