חטיפי דלעת חלבית
ברים דלעת חלבית דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 15 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 175 קלוריות. זה עובד גם מאוד סביר הר ד ' אובר. אם יש לכם קינמון טחון, קליפת לימון, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: חטיפי חמוציות דלעת חלבית, מייפל חלבית דלעת ברים, ו חטיפי דלעת חלבית גבינת שמנת.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. מערבבים פנימה את הביצה, החלבונים, הדלעת, השמן והמים עד לקבלת תערובת אחידה.
העברה ל-11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה את הסוכר, הווניל וקליפת הלימון של הקונדיטורים. ברים פרוסט. מצננים 15 דקות לפני החיתוך. אחסן במקרר.