חטיפי דלעת קצרצרים
חטיפי דלעת יכולים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 213 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . 132 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוזי פקאן, סוכר חום בחוזקה, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את חטיפי עוגת הגבינה של עוגת גבינה דלעת קינמון קרמל , חטיפי שוקולד קרמל מלוחים (מיליונרים) וחטיפי קרמל חטיפי קרמל {מיליונרים} .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מקציפים 1/2 כוס חמאה, 1/3 כוס סוכר ו-1/4 כפית תמצית וניל יחד עד לתערובת אחידה.
מערבבים פנימה 1 כוס קמח עד שכבר לא יבש. מהדקים לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
מוציאים ומניחים להתקרר כמה דקות. מנמיכים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
טורפים יחד 1/3 כוס קמח, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה; לְהַפְרִישׁ. מקציפים בקערה את הביצים, הסוכר החום, הדלעת, 1 כפית תמצית וניל ואגוזי הפקאן עד שהדלעת חלקה. מערבבים את תערובת הקמח רק עד להטמעה ומורחים את הבלילה על הקרום האפוי.
מניחים 1 כוס קמח, 1/3 כוס סוכר ו- 1/4 כוס חמאה קרה בקערה. מהדקים את החמאה לתוך הקמח בעזרת בלנדר או מזלג עד שלא נשארו חתיכות חמאה והתערובת מזכירה פירורים גסים.
מפזרים באופן שווה על בלילת הדלעת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מצננים לחלוטין במחבת.
חותכים לחתיכות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות שורטברד. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין