חטיפי הפטל של סבתא
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. נסו מאפינס סובין פטל: טוב יותר מאשר סבתא של, קינוח גלידת פטל לימון של סבתא, ו חטיפי הלימון של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים חמאה, סוכר לבן, סוכר חום, קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב.
מורחים 2/3 של תערובת למחבת מוכנה.
מערבבים את התערובת הנותרת עם שיבולת שועל ואגוזי מלך; מפזרים על שכבת ריבה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.