חטיפי חלב מלט
חטיפי חלב מלט יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. . אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גלידת חלב מלט, עוגיות חלב מלט, ו עוגיות חלב מלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ תבנית אפייה עם לסכל ולשמן את רדיד.
בסיר בינוני, מעל חום נמוך, לשלב 3/4 כוס חמאה עם חצי -weet ושוקולד לא ממותק. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהכל נמס וחלק.
הסר מן החום ומערבבים את הסוכר ו 1 כף וניל. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת השוקולד.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, עד שקיסם שהוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על גבי מתלה תיל.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה בינונית, לערבב אבקת חלב מלוחים, חלב 1 כפית וניל עד חלקה. לנצח את החמאה ואת הסוכר ' ממתקים עד מעורבב היטב.
מפזרים כדורי מאלט כתוש מעל.