קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי חמוציות

חטיפי חמוציות
חטיפי חמוציות הם אולי רק המתאבנים שאתם מחפשים. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו וניל, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו חטיפי חמוציות, חטיפי חמוציות, ו חטיפי חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום למחבת 191°. גריז 13x9 אינץ ' עם חמאה או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח, 1 כוס סוכר, השקדים, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בביצה. לחץ על 2 1/2 כוסות של תערובת פירור בתחתית מחבת. מערבבים קינמון לתוך תערובת הפירורים הנותרים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה בינונית, מערבבים את כל חומרי המילוי. כפית באופן שווה על הקרום. כפית שמורות פירור תערובת שווה על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אופים 45 עד 55 דקות או עד העליון הוא חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי. מקררים עד שמצוננים.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות. אחסן היטב מכוסה במקרר.