חטיפי מאפה משמש
חטיפי קונדיטוריה משמשים עשויים להיות בדיוק המאכלים שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 138 קלוריות . מתאים ל-50 ומחירו 33 סנט למנה מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו מילוי משמש, אבקת אפייה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 12% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. כריות מאפה משמש ושוקולד , טארט בצק עלים משמש- אוכמניות וטארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה.
חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, 2 חלבוני הביצה, החלב והוניל; מוסיפים בהדרגה לתערובת הפירורים, מערבבים עם מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים לשניים, מה שהופך חלק אחד לגדול מעט יותר.
מרדדים חלק גדול יותר של בצק בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה לתבנית של 17 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
העבר ל-15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. מהדקים את הבצק לתחתית ומעלה את דפנות התבנית; לקצץ מאפה אפילו עם הקצוות העליונים.
מורחים מלית משמש על הבצק; מפזרים אגוזי מלך.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של התבנית; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
להקציף את יתרת החלבון; מברישים מעל המאפה.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.