תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Caja צלי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 116 גרם של שומן, וסך הכל 1688 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אניס כוכב, סוכר חום, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו סין לבן, סין Joes, ו רוטב לסלט חוף סין (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: Caja סין גריל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מברישים את הבצל הירוק עם שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חרוך ופשוט נבול, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מערבבים את החומץ, 3/4 כוס מים, הסוכר, 1 כף מלח כשר, זרעי כוסברה, שום jalapeno בסיר שאינו מגיב בינוני, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, להעביר לקערה לא מגיבה, להוסיף את הבצל הירוק, לכסות ולקרר לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
עבור המחוונים ברווז: להכין את סין Caja על פי הוראות היצרן. לעשות כמה כדורים מתוך רדיד אלומיניום כדי לתמוך את מתלה סין Caja שיושב מעל מחבת טפטוף-המתלה צריך להיות מוגבה מעט במחבת טפטוף, כך הברווזים להישאר מעל השומן כי יהיה לדקלם לתוך המחבת במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
שים את המתלה על נייר הכסף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מברישים את הברווזים משני הצדדים עם שמן קנולה ומפזרים את אבקת אנצ ' ו וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ברווז
8
שים את הברווזים בצד השד למטה על המדף, לשים את הכיסוי ולשים את הגחלים החמים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
9
מוסיפים על ארובה מלאה של גחלים קר חם-הם יתפסו ומבשלים כמו גחלים חמים לשרוף.
10
הוסף גחלים קרות יותר לפי הצורך כדי לשמור על האש חמה לאורך כל תהליך הבישול. מבשלים את הברווזים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
11
הסר את הגחלים והמכסה, לצחצח את גבם של הברווזים עם חלק מהרוטב ברביקיו, להתהפך, לצחצח את צמרות עם יותר של הרוטב ולהמשיך לבשל עד חום זהוב מבושל דרך והעור הוא פריך, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בעוד הברווזים מבשלים, משלבים את רוטב הברביקיו הנותר, תרכיז מיץ התפוחים, סוכר, שומר, קינמון, אניס כוכב וhabanero בסיר בינוני ומבשלים עד מחומם דרך מעט מופחת, כ -30 דקות; מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
צ ' ילי Habanero
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ברווז
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
הסר 1/4 כוס הרוטב ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להוסיף את קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
הסר את הברווזים ללוח חיתוך, תן לנוח במשך 15 דקות לגרוס לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
15
שים את הבשר בקערה וזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מקציפים יחד את קרם פרש, מקורר רוטב שמורות גרידת ליים ומיץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
כדי להרכיב, להפיץ חלק מתערובת קרם פרש על לחמניות העליון והתחתון. תלולית חלק הברווז על החלק התחתון של הלחמניות, העליון עם כמה בצל ירוק כבוש, לשים את צמרות לחמניה על גבי וליהנות.