חטיפי מנטה מצופים שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, קמח זהב, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: חטיפי מנטה מצופים שוקולד, עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס מנטה, ו עוגיות שוקולד אגוז חלבית.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם התקצרות; קמח קל. בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת 1/4 כוס סוכר עם כפית עד חלקה. מערבבים ביצה 1, תמצית מנטה וצבע מזון עד מעורב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
תמצית מנטה
גביע סוכר גלידה
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בסיר 3 ליטר, להמיס 1 כוס חמאה ו 4 עוז שוקולד על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מגניב 15 דקות או עד מקורר מעט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מערבבים 2 כוסות סוכר 2 כפיות וניל לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
4
להוסיף 4 ביצים, אחד בכל פעם, להכות היטב עם כף לאחר כל תוספת. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
מורחים במחבת. בזהירות כפית תערובת גבינת שמנת על תערובת בראוני. תערובת קל מערבולת גבינת שמנת לתוך תערובת בראוני עם סכין לעיצוב משובש.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים 45 עד 50 דקות או עד סט. מגניב 30 דקות בטמפרטורת החדר. להכניס למקרר 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מחממים 2 כפות חמאה, סירופ תירס ומים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מהחום. מערבבים ב 2 עוז שוקולד עד מומס. מערבבים ב 1 כפית וניל ואבקת סוכר. הכה עם כף עד חלקה. כפור מקורר ברים עם ציפוי שוקולד. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה במקרר.