חטיפי עוגיות קסם
אם יש לכם חמאה, קוקוס, אגוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20%, וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: S'more Magic Cookie Bars, Magic Cookie Bars ו- Magic Cookie Bars.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. רססו תבנית אפייה בגודל 13 x 9 אינץ' עם ספריי בישול ללא הידבקות.
שלבו פירורי קרקר גרהם וחמאה בקערה קטנה. מהדקים לתחתית התבנית המוכנה.
יוצקים חלב מרוכז ממותק באופן שווה על תערובת הפירורים.
שכבה אחידה עם שוקולד צ'יפס, קוקוס ואגוזים. לוחצים למטה בחוזקה עם מזלג.
אופים 25 עד 30 דקות או עד להשחמה קלה. שחררו מדפנות המחבת בעודם חמים; מצננים על רשת.
החליפו שוקולד צ'יפס או אגוזים בחתיכות מצופות סוכריות, חמוציות מיובשות, צימוקים, מיני מרשמלו או שבבי חמאה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קוקי בר עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.