חטיפי חמאת בוטנים דורשים בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, פירורי קרקר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . , וזה לא כל כך סופר. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת יחד בקערה עד פירורי קרקר הם לחים. לחץ באופן שווה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
פירורי קרקר
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מערבבים חמאת בוטנים, סוכר, דבש, תמצית וניל יחד בקערת ערבוב; מערבבים בסוכר חום. מקפלים קמח לתוך תערובת חמאת בוטנים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
תמצית וניל
חמאת בוטנים
סוכר חום
קמח לכל מטרה
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מורחים חמאת בוטנים תערובת על קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
חמאת בוטנים
מורחים
6
מפזרים שבבי שוקולד וצ ' יפס חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטנים
שוקולד צ ' יפס
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שבבי להתחיל להמיס, 13 עד 15 דקות. מגניב לפני חיתוך לריבועים.