עוגת ממתק
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, עוגת שוקולד שוויצרית, ציפוי מוקצף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת ממתק, עוגת ממתק, ו קופסת ממתקים עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את שכבות העוגה: מחממים תנור ל 32
הכן את הבלילה עוגה על פי הוראות החבילה.
יוצקים לתוך 3 משומן ו floured 8 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 325 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר שכבות עוגה מהתנור באמצעות כפפות תנור. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר שכבות עוגה מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים חוט.
הכן את הציפוי: מקציפים גבינת שמנת, אבקת סוכר, וסוכר מגורען בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד הסוכר מתמוסס ותערובת הוא שמנת. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים ציפוי בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.
חותכים ממתקים לצורות כיף, ולחץ לציפוי על גבי וצדדים של עוגה. כיסוי וצינה לפחות 30 דקות או עד 1 יום מראש.
הערה: קישטנו את העוגה שלנו באמצעות סניקרס, Nestl Crunch ו-Kit Kat candy bars.