חטיפי פאי ליים
חטיפי פאי ליים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-27 דקות. לך לחנות ותביא קרקרים, סוכר, קוקוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי פאי ליים, חטיפי פאי ליים, ו חטיפי פאי ליים.
הוראות
מחממים תנור ל 350° F (175° C). קו 9x9 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב את הפירורים, קוקוס וסוכר; להוסיף חמאה להתמזג היטב. לחץ על המחבת מוכנה.
אופים במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט.
בקערה בינונית, מערבבים חלב מרוכז, שמנת חמוצה, מיץ ליים וקליפת ליים.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך קרום קרקר גרהם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, עד בועות חור זעיר פרץ על פני העוגה. לא חום! צמרמורת ביסודיות לפני ההגשה, לפחות 2-4 שעות.
חותכים לתוך 16 ברים; מקשטים עם קצפת וקוקוס קלוי.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן, Moscato Dasti
פאי ליים עובד ממש טוב עם ריזלינג הקציר מאוחר, קציר מאוחר סוביניון בלאן, ומוסקטו ד ' אסטי. מאז פאי ליים מפתח הוא טארט למדי, אתה יכול ללכת עם כל יינות מתוקים אלה כדי לאזן את זה. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג