חטיפי קינמון תפוחים
חטיפי קינמון תפוחים יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר מגורען, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קינמון-חטיפי תפוחים עם קצפת קינמון, כרמל עוגיות קינמון, ו חטיפי גרנולה קינמון תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר מגורען וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים חמאת תפוחים, ביצים ווניל; לנצח עד מעורבב היטב.
במהירות נמוכה, לנצח בקמח, סודה לשתייה ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים בתפוחים וצ ' יפס קינמון.
אופים 28 עד 32 דקות או עד הקצוות מתחילים למשוך מן הצדדים של מחבת העליון הוא השחמה שווה. מגניב במחבת על מדף קירור לפחות 1 שעה.
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עד דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג מעל ברים. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות.