חטיפי קראמבל שוקולד כפול
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, חטיפי שוקולד קסם להתפורר, ו חטיפי קראמבל פטל ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערת ערבוב קטנה לשלב קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה קרם חמאה וסוכר; לנצח ביצים ווניל. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה מוקרם.
מורחים הבלילה למחבת 9x13 אינץ המשומן.
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
מפזרים מרשמלו מעל הברים האפויים; אופים 3 דקות יותר. מגניב.
מניחים שוקולד צ ' יפס וחמאת בוטנים בקערה בטוחה במיקרוגל. ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאת בוטנים במיקרוגל עד שנמסים יחד. מבשלים דקה אחת בכל פעם, תוך ערבוב אחרי כל דקה.
מערבבים דגנים לתוך תערובת השוקולד.
מורחים את תערובת השוקולד על ברים מקוררים. צ ' יל, לחתוך לתוך ברים ומקרר.