חטיפי ריבס ללא גלוטן
ברים ריבס ללא גלוטן עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 72 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, ג'לטין תות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו ברים פריכים של ריבס תות (טבעוני, ללא גלוטן), חטיפי שקדים של ריבס פטל (ללא גלוטן + פליאו), ו חטיפי פירורי ריבס תות (דל פחמימות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה משלבים קמח ואבקת אפייה.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים ביצים וחלב רק עד לחות. לחץ על החלק התחתון של 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם ריבס; מפזרים ג ' לטין.
לציפוי, בקערה קטנה, שלבו סוכר וקמח.
חותכים בחמאה עד שדומה לפירורים גסים.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.