חטיפי שוקולד-שיבולת שועל
חטיפי שוקולד-שיבולת שועל עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 131 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן סויה, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: ברי oat banananan אוכמניות, אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ו לעיס ללא אפייה תבואה וחטיפי שיבולת שועל.
הוראות
מחממים שבבי שוקולד וחלב בסיר כבד 1 ליטר על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס תערובת חלקה; להפריש.
מחממים תנור ל 350°. תרסיס מחבת מרובע, 8x8x2 או 9x9x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, 1/2 כוס שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה; להפריש. מערבבים סוכר חום, שמן, וניל ומוצר ביצה בקערה בינונית עם מזלג עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב. שמור בצק כוס 1/2 בקערה קטנה לציפוי.
טפיחה נשארת בצק במחבת (ריסוס אצבעות עם ספריי בישול או קמח קל אם הבצק דביק).
מורחים תערובת שוקולד על בצק.
מוסיפים 2 כפות שיבולת שועל והחמאה לבצק השמור; מערבבים עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר. זרוק כפיות קטנות של תערובת שיבולת שועל באופן שווה על תערובת שוקולד.
אופים 20 עד 25 דקות או עד העליון הוא זהב המשרד. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש