. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו חמוציות-חטיפי שיבולת שועל, חמוציות-חטיפי שיבולת שועל, ו חטיפי יוגורט שיבולת שועל חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 11x7 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
יוצקים חמאה מומסת לקערת ערבוב, ומכים בביצה, סוכר חום ותמצית וניל. לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ותבלינים פשטידת דלעת יחד בקערת ערבוב נפרדת. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
תמצית וניל
סודה לשתייה
סוכר חום
קינמון
חמאה
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מערבבים את החמוציות, אגוזי פקאן, ושיבולת שועל עד מעורבב באופן שווה. הקש תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
פקאנים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון יבש וקצוות מעט למשוך מן הצדדים של המחבת, 13 עד 15 דקות. מגניב לפני חיתוך לריבועים.