חלב פרמזן תפוחי אדמה
תפוחי אדמה פרמזן חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך חמאה, חלב חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 52 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו חמאה-פרמזן מחית תפוחי אדמה, פרמזן טימין Buttermilk ביסקוויטים, ו עוגיות פרמזן צ'ייב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
גריז קל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה. סדר תפוחי אדמה על החלק התחתון של המנה, ולהניח בצד.
ממיסים 1 כף חמאה בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים ב 3 כפות חמאה עד מומס.
מפזרים את הקמח, מלח ופלפל על תערובת הבצל. מבשלים ומערבבים עד בועות תערובת מתעבה, על 2 דקות. המשך לבחוש את תערובת הקמח תוך שפיכה בהדרגה בחלב ובחמאה, ולהחזיר את התערובת לרתיחה. מערבבים 3/4 גבינת פרמזן כוס; לבשל במשך 2 דקות עד מותך, תערובת חלקה.
יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה בתבנית האפייה, ערבוב מעיל באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1/2 שעה, ומערבבים.
אופים 1/2 שעה יותר, מערבבים את תערובת תפוחי האדמה שוב, ומפזרים הנותרים 1/4 גבינת פרמזן כוס.