קושימומחה
מוכן ב1 ש, 52 דק.
מנות8
ציון בריאות24
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלב פרמזן תפוחי אדמה

חלב פרמזן תפוחי אדמה
תפוחי אדמה פרמזן חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך חמאה, חלב חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 52 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו חמאה-פרמזן מחית תפוחי אדמה, פרמזן טימין Buttermilk ביסקוויטים, ו עוגיות פרמזן צ'ייב חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
גריז קל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה. סדר תפוחי אדמה על החלק התחתון של המנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
ממיסים 1 כף חמאה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים ב 3 כפות חמאה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
5
מפזרים את הקמח, מלח ופלפל על תערובת הבצל. מבשלים ומערבבים עד בועות תערובת מתעבה, על 2 דקות. המשך לבחוש את תערובת הקמח תוך שפיכה בהדרגה בחלב ובחמאה, ולהחזיר את התערובת לרתיחה. מערבבים 3/4 גבינת פרמזן כוס; לבשל במשך 2 דקות עד מותך, תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חלב-חמאהחלב-חמאה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
חלבחלב
מלחמלח
6
יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה בתבנית האפייה, ערבוב מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1/2 שעה, ומערבבים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים 1/2 שעה יותר, מערבבים את תערובת תפוחי האדמה שוב, ומפזרים הנותרים 1/4 גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים במשך 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור