חלמון ביצה צבוע עוגיות חג המולד
חלמון ביצה צבוע עוגיות חג המולד הוא צמחוני ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד טוב כמו קינוח. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם מלח, קמח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגיות סוכר צבועות {וידאו}, עוגיות סוכר צבועות ביד, ו עוגיות חלמון ביצה.
הוראות
חמאה שמנת או מרגרינה וקיצור; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם עד אור ורך.
להוסיף ביצה וניל; לנצח היטב.
מערבבים קמח ומלח; מערבבים לתוך תערובת מוקרם. מחלקים את הבצק לשניים; מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מגלגלים חלק אחד של בצק לעובי 1/8 אינץ ' על גיליון עוגיות מקומח קלות.
חותכים עם חותכי מגוון; להסיר בצק עודף. צבע עיצובים שונים על עוגיות עם צבע חלמון ביצה, באמצעות מברשת צבע קטנה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 9 עד 10 דקות.
הסר מתלים חוט מגניב. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מערבבים חלמון ביצה ומים; מערבבים היטב. מחלקים תערובת לכמה כוסות פודינג; גוון לפי הצורך עם צבע מאכל דבק. לכסות עד מוכן לשימוש. אם הצבע מתעבה, מוסיפים כמה טיפות מים ומערבבים היטב.