חלפיניו פופרס שלוש דרכים
חלפיניו פופרס שלוש דרכים ללא גלוטן ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 126 קלוריות. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. לכו לחנות ואספו מלח כשר, רוטב פיצה, נקניק ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ג'לפייטסו פופרס, ג'לפנו פופרס, ו ג'לפנו פופרס.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים את החלק העליון מפלפלי הג ' לפנו ומנקים את הליבה והזרעים.
הניחו אותם זקופים בסיר ג ' לפנו ארמדילו (זמין באינטרנט). לחלופין, חותכים חורים כך שיתאימו לג ' לפנוס בתחתית תבנית אפייה חד פעמית מאלומיניום והופכים אותה על תבנית אפייה.
מקציפים את הביצים ומערבבים פנימה את הסלסה, חצי גבינת הג ' ק, והמלח והפלפל, לפי הטעם. ממלאים 8 מהפלפלים 3/4 מלאים ומעליהם את יתרת גבינת הג 'ק והצ' יפס הכתוש.
מערבבים יחד את רוטב הפיצה, הנקניקייה המפוררת וחצי המוצרלה. ממלאים 8 מהג ' לפנוס ומעליהם את המוצרלה שנותרה.
מכניסים את חמאת הבוטנים לשקית ניילון וחותכים פינה להכנת שקית מאפה. סוחטים את חמאת הבוטנים לפלפלים הנותרים ומוודאים שהם מלאים עד למטה. למעלה עם כפית של ג ' לי.
אופים את הפופרס במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהפלפלים רכים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 55 דולר.
![לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט]()
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.