חלפיניו רוטב חם
חלפיניו רוטב חם יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, שלם 30, מתכון טבעוני משמש 16 . מנה אחת מכילה 13 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 285 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שום, חומץ מזוקק, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. נסו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, רוטב פאדג'חם, ו רוטב חריף מותסס שום ואכיוט עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתבנית רוטב מצופה זכוכית בינונית או אמייל על אש גבוהה, שלבו שמן, פלפלים, שום, בצל ומלח; מטגנים 4 דקות.
מוסיפים את המים ומבשלים 20 דקות תוך ערבוב לעיתים קרובות.
הסר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. כשהמעבד פועל, מוסיפים לאט את החומץ.
יוצקים לצנצנת מעוקרת עם מכסה הדוק. רוטב זה יישמר למשך 6 חודשים כאשר הוא מאוחסן במקרר.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשות ירוקות גלויות ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים חתוכים. על החיך הוא טרי, חושף איזון נהדר של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.