חלצי חזיר צלוי עם מחבת רוטב
ניתן להכין את המתכון של בשר חזיר צלוי עם מחבת רוטב תוך כשעתיים ו-30 דקות . מתכון זה מכיל מנה אחת עם 2237 קלוריות , 314 גרם חלבון ו -80 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 68% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ציר חזיר, פלפל גרוס, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 78% . מתכונים דומים: צלעות חזיר עם מחבת אגסים וווידליה , צלי בשר חזיר ממולא באנדוי עם רוטב מחבת , בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות .
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית ומערבבים פנימה פלפל שחור, פלפל קאיין, טימין, אורגנו, אבקת חרדל יבשה ושום. מבשלים ומערבבים עד שהשום ריחני, כדקה.
בעזרת סכין חדה, חורצים מספר חריצים קטנים בצלי החזיר.
מניחים את הצלי לתבנית צלייה, ומורחים את תערובת התבלינים על כל הצלי ובחתכים. מקיפים את הצלי בסלרי, גזר ובצל ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
צולים בתנור שחומם מראש עד שצלי החזיר משחים ומדחום בשר הנקרא מיידית שהוכנס למרכז הצלי קורא לפחות 150 מעלות פרנהייט (65 מעלות צלזיוס), כשעתיים. כ-15 דקות לפני סיום הבישול, מעלים את טמפרטורת התנור ל-425 כדי לעזור להשחים את הצלי.
מוציאים את צלי החזיר מהתנור ומניחים לעמוד כ-10 דקות לפני שפורסים. בדוק שוב את הטמפרטורה; טמפרטורת הצלייה צריכה להיות לפחות 160 מעלות F (75 מעלות צלזיוס) לפני ההגשה.
בזמן שהצלי נח, מניחים את תבנית הצלייה המכילה ירקות וטפטופי מחבת מעל מבער כיריים שמוגדר לחום בינוני.
טורפים פנימה את הקמח ומבשלים את הטפטופים והקמח כ-3 דקות כדי להסיר את הטעם הגולמי מהקמח.
מקציפים פנימה את ציר החזיר, מעט בכל פעם, עד שהרוטב מסמיך. מסננים את הרוטב, ומגישים עם הצלי.