חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום
חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 184 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם גסים, חרדל דיז'ון, חרדל גרגירי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 13 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו חלצי חזיר עשבי תיבול קלויים עם נבטי בריסל, שומר, תפוחים ו, נבטי בריסל עם בייקון, שום ושאלוט, ו נבטי בריסל עם שאלוט, שום ועגבניות מיובשות " בא (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
למרינדה: בקערה בינונית מקציפים יחד את חרדל הדיז ' ון, החרדל הגרגרי, הגרידה והמיץ מאחד הלימונים, היין הלבן, הטימין הטרי והחמאה.
שים את ירך חזיר ישירות לתוך התערובת, להחליק אותו על הבשר כמו להדביק. מקררים.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן, הסר את המחבת מהאש הישירה.
מוציאים את חלצי החזיר מהקערה ומשאירים אחריהם עודף תערובת חרדל.
שמרו את תערובת החרדל. מתבלים את הבשר מכל הצדדים במלח ומניחים בזהירות את חלצי החזיר בשמן החם.
מחזירים את המחבת לאש ומשחימים את החזיר, מבלי להזיז אותו, למשך 3 דקות. השתמש בזוג מלקחיים למטבח (או בשתי כפות גדולות) כדי לסובב בעדינות (אך בתקיפות) את החזיר סיבוב 1/4 בשמן. חזור על תהליך זה הופך את החזיר כל 3 עד 4 דקות.
בינתיים זורקים את שיני השום, נבטי הבריסל ושאלוט בקערה עם יתרת שמן הזית והיין הלבן. מתבלים במלח ופתיתי הצ ' ילי.
מניחים את הירקות באופן שווה בתחתית תבנית הצלייה. כשהחזיר שחום מכל הצדדים, מוציאים אותו מהמחבת ומניחים אותו על רשת בתבנית הצלייה. דאגו לפזר את הירקות כדי שהחום בתנור יוכל להסתובב סביב החזיר ומתחת לו בזמן שהוא מתבשל.
יוצקים את כל המרינדה שנותרה על החזיר.
מניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור ומבשלים 35 עד 45 דקות. בדוק את הטמפרטורה במרכז החלציים.
אם תת-מבושל, מבשלים 5 עד 10 דקות נוספות ובודקים שוב.
מוציאים את החזיר מהתבנית ומאפשרים לו "לנוח" למשך 10 דקות.
הניחו את תבנית הצלייה על גבי הכיריים.
שמים את האש נמוכה ומוסיפים את חומץ השרי ואת גרידת הלימון והמיץ הנותרים. מערבבים לתערובת עם הירקות. טועמים לתיבול ואז מפזרים את פירורי הלחם.
מניחים את החזיר במרכז מגש (פרוס או שלם) וכף מעל את הירקות וכל נוזל הבישול.