חם לחצות לחמניות
חם לחצות לחמניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 199 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו חם לחצות לחמניות, לחמניות חמות! חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, קינמון ומלח. בסיר, מחממים חלב וחמאה ל 120 -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים צימוקים ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק כלפי מטה; הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים ל -18 חלקים; מעצבים כל אחד לכדור.
מקום בשני 9 ב. מחבתות אפייה עגולות מצופות בתרסיס בישול. בעזרת סכין חדה, לחתוך צלב על גבי כל רול. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מקציפים חלמון ביצה ומים; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 18-22 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.
שלב מרכיבי ציפוי; צינור חוצה לחמניות.