קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

חם מונטריי זיטי

חם מונטריי זיטי
חם מונטריי זיטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 238 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 53 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה לבן, זיטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כמו קינוח. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 35%. מתכונים דומים: זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, סלט עוף חם, ו מרק חם וחמוץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב תחילה 6 מרכיבים בקערה קטנה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מסננים היטב.
5
מניחים פסטה בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
יוצקים תערובת ביצים על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 20 עד 23 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים לרבעים.
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.