עוף מוקרם חם עם פנים פתוחות עם טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 943 קלוריות, 78 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגוז מוסקט, שום, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. ציון זה מוצק. נסו פאי עוף פתוח, כריכי עוף פתוחים, ו המבורגרים עם אבוקדו עוף פתוח לשניים עבור מתכונים דומים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא את היין ומבשלים עד מעט מופחת, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים את הציר ומבשלים עד להסמכה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את האפונה, השמנת הכבדה והפימינטוס ומחזירים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מוסיפים את הטרגון, החרדל וכמה סורגי אגוז מוסקט, ואז מערבבים פנימה את העוף. צולים את הלחם, ואז חמאה בנדיבות וחותכים פינה לפינה. מצקת את העוף המוקרם מעל נקודות הטוסט ומגישים. הערת קוק: ניתן לכסות ולקרר את העוף המוקרם לארוחה מקדימה. מחממים על אש בינונית, מכוסה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
שים את העוף בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
מוסיפים את השום, הסלרי, עלה הדפנה, הגזר, הלימונים, הבצל וצרור העשבים ומפזרים מלח.