חמאה חומה-פקאן-גלידת בורבון
גלידת חמאה-פקאן-בורבון חומה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו בורבון, תמצית ונילן, מקשטים: חצאי פקאן טבולים בשוקולד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו לחם בננה בורבון פקאן חמאה חומה, עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד חמאה הופכת חום בהיר וזהוב.
הוסף פקאן, ו לטחון עד 2 דקות או עד השחמה קלה קלוי.
הסר פקאנים עם כפית מחוררת, שמירה על חמאה משחימים פקאנים בנפרד.
מביאים חלב, שמנת וסוכר לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
הסר מן החום, ומערבבים חמאה משחימה.
לנצח חלמונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עם מערבל לעמוד חשמלי עד עבה וחיוור (כ 2 עד 3 דקות). בהדרגה מערבבים רבע מתערובת שמנת חמה לביצים.
מוסיפים תערובת חלמון לתערובת שמנת חמה נותרת, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד רשם מדחום ממתקים 170 ותערובת מעילים קלות בחזרה של כף.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערה. מערבבים בבורבון, וניל, ופקאנים. כיסוי וצינה 1 שעה.
צרף מצורף יצרנית גלידה למיקסר על פי הוראות היצרן. הכן גלידה על פי הוראות היצרן, באמצעות מהירות מערבבים 1, במשך 15 עד 20 דקות או עד התערובת מגיעה עקביות הרצוי.
מגישים מיד, או להעביר מיכל אטום להקפיא את המרקם הרצוי.