קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

חמאה עם בייקון ובצל

חמאה עם בייקון ובצל
האדון עם בייקון ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 43 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 515 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש שום, מיץ לימון, ציפוליני ופטרוזיליה עלים שטוחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 75%. נסו את האדון עם בייקון ובצל, את האדון עם בייקון ועגבניות ואת האדון עם בייקון ועגבניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פילה חמוס, חתוך ל-4 מנות של 8 אונקיותפילה חמוס, חתוך ל-4 מנות של 8 אונקיות
2
שוטפים דגים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מיץ לימון - כ-1/4 לימון2 כפות מיץ לימון - כ-1/4 לימון
3
מפזרים על דגים מיץ לימון ומלח. מצפים מחבת גדולה המתאימה לתנור בטפטוף של EVOO ומעט חמאה מרוככת. אם לכל המחבתות שלכם יש ידיות גומי, צפו את הידית פעמיים בנייר כסף וזה אמור להיות בסדר בתנור. מַעֲרֶכֶת
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון - כ-1/4 לימוןמיץ לימון - כ-1/4 לימון
Evoo - שמן זיתEvoo - שמן זית
EVOO – שמן זית כתית מעולה, לטפטוףEVOO – שמן זית כתית מעולה, לטפטוף
EVOO – שמן זית כתית מעולה, לטפטוףEVOO – שמן זית כתית מעולה, לטפטוף
אפשר להחליף בצל צהוב בינוני, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כןאפשר להחליף בצל צהוב בינוני, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כן
ציוד שתשתמש בו
אפשר להחליף בצל צהוב, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כןאפשר להחליף בצל צהוב, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כן
CippoliniCippolini
8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--
4
דג מנות לתוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
בצורת שטוחבצורת שטוח
5
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
נפוץנפוץ
6
מוסיפים זילוף של EVOO ואת הבייקון. טוחנים את השומן בבייקון 3 דקות ואז מוסיפים בצל. ממתיקים ומרככים בצל ושום 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומיזמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי
עבורם בשוק המקומי.עבורם בשוק המקומי.
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
7
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים למחבת פירורי לחם והופכים אותם כדי לצפות אותם בטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים פטרוזיליה וצלפים לשלב. מעל דג בציפוי בצל, בייקון ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מעבירים את הדגים לצלחות ומעליהם עגבנייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לזווג את האדוק עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Juve Y Camps Reserva de la Familia ל-40 שנה Cuvee Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.